Pengenalan

Perabot Jati Online merupakan medium perniagaan secara maya dengan menggunakan media sosial dan aplikasi seperti Facebook, Twitter, Instagram, WeChat dan Whatsapp. Kemi merupakan ahli kumpulan TM Jati Group yang kini merupakan Empayer Perabot Jati terbesar di Malaysia. TM Jati Group mengetengahkan perabot berasaskan kayu jati samada dalaman, luaran, perhiasan, mimbar, gazebo, set mewah dan sebagainya. Juga ada mengetengahkan beberapa produk perabot dari jenis kayu yang lain. TM Jati Group atau dikenali juga sebagai Kumpulan Jati Telawi Makmur sentiasa menggunakan bahan asas kayu jati dari kualiti yang terbaik untuk produk kami.

TM Jati Group yang merupakan gabungan daripada Tayangan Jati, Jati Kraf, CSB Jati Kraf, Balqish Jati, Evergreen Jati, Amar Jati Kraf, Arah Jati Kraf, Warisan Jati dan Maharaja Jati adalah 100% dimiliki bumiputra. Mempunyai kilang pembuatan sendiri dan mempunyai lebih dari 30 cawangan di seluruh Malaysia, TMJ bersedia untuk menerima tempahan untuk semua sektor bagi pasaran Malaysia dan Antarabangsa.

1 comment:

  1. Perkhidmatan Pembiayaan Le_Meridian berada di atas dan di luar keperluan mereka untuk membantu saya dengan pinjaman saya yang saya gunakan memperluaskan perniagaan farmasi saya, Mereka adalah permata yang ramah, profesional, dan mutlak untuk bekerjasama. Saya akan mengesyorkan sesiapa yang mencari pinjaman untuk dihubungi. Email..lfdsloans @ lemeridianfds.com Atau lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ReplyDelete